• voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • gratis verzending vanaf €150

Merken

EGLO my light my style

Interieur verlichting
Met elk jaar zoveel nieuwe producten en vele patenten is EGLO de trendsetter op de consumentenmarkt. Voortdurende uitwisseling met onze klanten en leveranciers en de samenwerking met ontwerpers met een goede reputatie zorgen voor een modern design en veelzijdige kenmerken van alle producten van EGLO.

We luisteren naar wat klanten ons vertellen en we leveren individuele en kant-en-klare verlichtingsoplossingen voor elke woonsituatie. Waarom moeilijk als het makkelijk kan? Onze producten overtuigen door hun gebruiksgemak en makkelijk te begrijpen montage-instructies. 

TOPMET

Profielen
TOPMET is dé fabrikant voor LED verlichting profielen. Vanaf 1989 is TOPMET al bezig met het ontwerpen van lichtbronnen en lichtoplossingen.

SLV

Binnenverlichting, winkelverlichting, kantoorverlichting
Licht heeft oneindig veel facetten. Het creëert veiligheid, leidt de weg, wekt emoties op, zet accenten en geeft ruimtes hun bijzondere sfeer. Daarom ontwikkeld SLV vol passie aan verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten - ongeacht voor privé of commerciële doeleinden.

MiLight

Interieur verlichting, buiten verlichting, slimme verlichting, winkelverlichting
Gemakkelijke besturing via App, afstandsbediening of gewoon eenvoudig gemonteerd in de wand. MiLight heeft veel oplossingen voor slimme verlichting.

HERA

Keukenverlichting, badkamerverlichting
Met eindeloos veel mogelijkheden voor verlichting in de badkamer of keuken is HERA de juiste partner voor sanitair verlichting.