• voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • gratis verzending vanaf €150

Over onze showroom: alles wat led te bieden heeft op 1 plek!

Je kunt natuurlijk eindeloos lezen over onze producten en foto’s en video’s bekijken, maar als het om verlichting gaat is het vooral belangrijk het in levenden lijve te ervaren. Daarom heeft PremiumLED niet alleen een uitgebreide webshop, maar ook een grote en moderne showroom waar je veel van onze producten in actie ziet en we bovendien de nieuwe innovaties op het gebied van led-verlichting tonen!

Voor winkel, woning of bedrijfsgebouw

Een groot voordeel van led-verlichting is dat het ontzettend flexibel te gebruiken is. Daarom zie je ook steeds meer toepassingen van led, en niet alleen in woningen. Ook voor winkels, magazijnen, kantoren en andere bedrijfsgebouwen zijn mooie oplossingen beschikbaar.

Woning

Zo ontdek je in onze showroom verschillende varianten inbouwspots en led-strips, die vooral veel in de privésfeer gebruikt worden, maar natuurlijk ook in andere situaties toegepast kunnen worden. Onze led-haarden laten zien hoe je de gezelligheid van een open haard combineert met de voordelen van led-verlichting. Naast led-verlichting zijn we ook thuis op het gebied van geluid, waaronder de draadloze oplossingen van Sonos.

Winkel

Ben je een winkeleigenaar, dan zul je in onze showroom de mogelijkheden van professionele railverlichting ontdekken, net als andere interessante toepassingen van verlichting in je winkel.

Bedrijfsgebouw

Ook voor bedrijfsgebouwen is led-verlichting een mooi product. Wat de denken van inleg-led-verlichting of mogelijkheden om noodverlichting met led te kiezen.

Op maat van tekening tot uitvoering

Goede verlichting is maatwerk. PremiumLED heeft zich daarom gespecialiseerd in het complete proces wat bij licht komt kijken. Dat begint bij een uitgebreid gesprek over je wensen, eisen en de mogelijkheden. Hierna gaan wij aan de slag met het lichtplan, waarin we een duidelijk advies geven en laten zien wat de gewenste oplossing precies behelst. Ben je daarmee akkoord, dan nemen we ook graag de uitvoering op ons, waarbij we professioneel en vakkundig te werk gaan. Bekijk eens welke projecten we al gedaan hebben om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Kom eens langs!

Zijn we toch weer uitgebreid aan het kletsen over onze verlichtingsmogelijkheden en de showroom, terwijl het er toch eigenlijk allemaal om gaat dat je het licht beleeft. Kom daarom gewoon eens langs om een kijkje te nemen, de koffie en onze adviseurs staan altijd voor je klaar!