• voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • gratis verzending vanaf €150

Led-verlichting in Leiden? Dan moet je bij PremiumLED zijn!

Led-verlichting wordt steeds populairder. Niet zo gek ook, als je ziet hoeveel mogelijkheden er zijn en hoeveel je ermee kunt besparen op je energiekosten. Zoek je led-verlichting in de omgeving van Leiden, dan is er eigenlijk maar één adres waar je alles vindt: PremiumLED.

Onze producten: led is veel meer dan alleen lampen!

Heb je het over led-verlichting, dan zijn er ontzettend veel opties en veel toepassingsmogelijkheden.

Armaturen en spots

Je vindt bij PremiumLED in de omgeving Leiden bijvoorbeeld een groot aanbod armaturen en spots. Zo zijn er inbouwspots met verschillende kleuren en vormen behuizingen, zodat je altijd de passende oplossing vindt. Ook zijn er verschillende mogelijkheden als je liever opbouw led-verlichting wilt. Zoek je een mooie geïntegreerde plafondlamp, dan zijn de downlights zeker geschikt.

Daarnaast zijn er verschillende oplossingen voor led-verlichting aan de wand, en is er ook genoeg keuze als je voor sfeervolle en design gaat. Tot slot zijn er nog speciale opbouw led-spots voor de keuken, en natuurlijk een breed assortiment dimmers om je led-verlichting in Leiden aan te sturen.

Panelen, strips en losse lichtbronnen

Naast de armaturen en spots ontdek je bij PremiumLED in Leiderdorp ook andere lichtbronnen met led-verlichting. Wat dacht je van led-panelen in 30x30 cm, 60x60 cm of zelfs 120x30 cm? Natuurlijk vind je ook daar weer de juiste dimmers!

Ook hebben we een uitgebreid assortiment led-strips, in RGB(W) en wit. Het bijbehorende schakelmateriaal, aansturing, aansturing DMX, led-drivers en led-profielen kun je los krijgen of in verschillende complete pakketten.

Kijken we naar losse lichtbronnen, dan heb je keuze uit led met een GU10-fitting, E27-fitting, E14-fitting, MR 16 - GU5.3-fitting in verschillende vormen en afmetingen.

Draadloze bediening

Naast de vele verschillende soorten led-verlichting, ontdek je bij PremiumLED bij Leiden ook mooie oplossingen om de verlichting draadloos te bedienen, zoals Zigbee, RF en varianten voor draadloze bediening van led-strips. Natuurlijk hebben we ook een mooi assortiment Friends of Hue, schakelaars waarmee je het Philips Hue-systeem kunt aansturen.

Led-haarden

Wel de gezelligheid van een open haard, maar niet het gedoe met hout stoken, vuur in huis en de bijbehorende matige luchtkwaliteit? Misschien is er zelfs niet eens een schoorsteen aanwezig. In dat geval is een van onze led-haarden een fantastische oplossing!

Led-verlichting op andere plekken dan in huis

Veel van bovenstaande producten worden vooral toegepast in woningen, maar zijn ook prima in winkels of bedrijven te gebruiken, maar daarvoor hebben we ook een aantal specifieke oplossingen. Ook ontdek je bij PremiumLED bij Leiden led-verlichting voor buiten.

Led-verlichting voor winkels

Speciaal voor verlichting van winkels, hebben we railverlichting en complete railsystemen in het assortiment. Daarnaast is er ook andere winkelverlichting beschikbaar, net als paskamerverlichting en speciale beugels om ook je Sonos-speakers aan het railsysteem te bevestigen.[1] 

Led-verlichting voor industrie

Naast verlichting voor thuis en in winkels, vind je bij PremiumLED Leiden ook allerlei industrië;e toepassingen van led-verlichting. Denk aan floodlights, lichtlijnen, waterdichte oplossingen, highbays en noodverlichting.

Led-verlichting voor buiten

Tot slot zijn er nog allerlei oplossingen om ook buiten led-verlichting toe te passen. Niet alleen breedstralers en beveiligingslampen voor een veilig gevoel, maar ook prachtige oplossingen om een zwembad of de tuin uit te lichten. Daarbij zijn de grondspots natuurlijk erg mooi om het tuinpad te verlichten.

Meer weten?

Wil je meer weten over een van onze producten of oplossingen, neem dan contact met ons op. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze showroom in Leiderdorp, waar je veel van onze producten in actie kunt zien.


Dit is eigenlijk wat er nu onder 'Geluid' staat in het hoofdmenu. Hoort bij winkel, dus daarom hier meegenomen.