• voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • gratis verzending vanaf €150

Gratis advies en lichtplan voor uw verlichting

Advies en een lichtplan voor elke situatie

Wij maken lichtplannen voor iedere branche en sector, kleine én grote projecten! Wij verzorgen o.a. verlichting in de retail, horeca of in huis. Het juiste armatuur, op de juiste plek is belangrijk om de ruimte een aangename sfeer te verzorgen. 

Er zijn vele soort verlichting op de markt waar u uit kunt kiezen. De meeste onze spots zijn verkrijgbaar met verschillende modules zodat u een ruimte keus heeft in het uitzoeken van een mooi armatuur. Het uitlichten van een schilderij in een galerij of bij u thuis heeft een ander soort licht nodig dan die het uitlichten van producten in een winkel. Het verlichten van een paskamer heeft heel ander licht nodig dan wat u op kantoor nodig heeft. Kortom, elk soort verlichting heeft een eigen functie.

Het kan zijn dat u op de ene plek meer behoefte heeft aan sterker licht dan de andere. Bij winkelverlichting (retail) maken we o.a. veel gebruik van railverlichting. Het grote voordeel van railverlichting is dat u de lampen binnen de rails eenvoudig kan verplaatsen binnen de rails. Op die manier kunt u bij het anders inrichten van uw ruimte altijd eenvoudig uw verlichting mee verhuizen naar de nieuwe plek. Ook hierin zullen wij u adviseren helpen in het maken van keuzen.

Één van onze specialisten kan u hierin adviseren, bij ons op kantoor of bij u op locatie. 

Maak direct een afspraak: 

Bel 071-364 5335

E-mail naar info@premiumled.nl